Kontaktinfo av deg og dine gjester

For innlosjering i Skistars leiligheter i Hemsedal er vi forpliktet av sikkerhetsgrunner til å ha navn på alle som skal bo i leilighetene.

Det gjør også at vi i Skeive ski raskt kan komme i kontakt med alle deltakere. Vi vil sende ut informasjon til alle deltakerne om ankomstinformasjon, bosted, transport, skikort/heiskort, kurstilbud og rabatter mm.

Har du ikke navn på alle som du skal bo sammen med ennå, kan du etter innmelde disse senere, før 26. februar.

E-post
Ved å registrere epost får dine gjester også anledning til å delta i evalueringen av festivalen og de får være med i konkurranse om en friplass til 2015.

Mobiltelefon
Ved å registrere mobilnummer blir det registrert i vår gratis SMS tjeneste, som vil fungere kun under festivalen på Hemsedal.

Personvern
Du kan trygt oppgi opplysninger. Du trenger ikke å bekymre deg for at du skal få uønskede oppringninger fra oss eller andre. Skeive ski vil ikke selge eller videreformidle kontaktinformasjonen du oppgir (e-post eller telefonnummer) til andre selskaper.

Vi kommer ikke til å bruke opplysningene til noen annet formål enn kundeservice, gratis SMS-service i tilknytning til Skeive ski 2014 og brukertilfredshetsundersøkelse i etterkant av festivalen. Alle deltakere har tilgang til e-postbasert nyhetsbrevtjeneste på vår nettside www.skeiveski.no.


Vennligst oppgi fullt navn på dine gjester og deres kontaktinformasjon

Bestillerens navn og ordrenummer
*
*
*