Festivalopphold i Hemsedal under Skeive ski (2012)

Lodgen

Festivalkontor og informasjon

Skeive ski vil ha en egen bemannet informasjonsstand og festivalkontor ved resepsjonen i Velkomstsenter 2 (Alpine Lodge) for alle festivaldeltakere. Der får du festivalpass, kan melde deg på skigrupper og aktiviteter, og få informasjon og service.

Åpningstidene for Festivalkontoret er:
søndag 8. april fra kl 15-20
torsdag 12. april kl 15-20
fredag 13. april kl 15-20

Alpine Lodge er hovedbase, vertshotell og huser vårt festivalkontor. Alpin Lodge ligger i bunnen av selve skianlegget, har en bra restaurant og hyggelig bar hvor vi kommer til å ha flere arrangementer. Innsjekking til alle leilighetstyper foregår i Velkomstsenter 2 som er i kjelleren i Alpin Lodge. Der er også matbutikk, skiutleie og -service.

Overnatting via Skeive ski

Skeive ski tilbyr i samarbeid med Skistar ulike pakkeløsninger med festivalpass og overnatting.

Skeive ski har booket fler hundre sengeplasser i de beste leilighetstypene, og kan tilby et unikt opphold sammen med andre festivaldeltakere. For å få våre spesielle pakketilbud selger vi disse kun knyttet sammen med festivalpass.

Festivalpass er inkludert i pakkene

Festivalpass er inkludert i alle pakkeløsningene, men kan også kjøpes separat for deg som ordner opphold på egen hånd. Festivalpasset gir deg foruten spesialpriser for pakkene, inngang til alle skeive arrangementer, samt tilbud og rabatter på spisesteder og forretninger i Hemsedal m m.

Inntektene fra festivalpasset gjør det mulig for foreningen Skeive ski å arrangere festivalen

Ekstra opphold: 7 netter (NYHET!)

Du har også mulighet for å bestille opphold fra søndag 8. april til søndag 15. april (7 netter). Vi gjør oppmerksom på at det vil ikke være noen omfattende festivalarrangementer fra søndag til onsdag, men det blir ulike sosiale aktivitetstilbud på dag- og kveldstid.